Ingredienser:

  • 4 modne bananer
  • 1 vaniljestang eller vaniljetwister
  • 230 g sukker
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 4 æg
  • 150 g smør

 

Arbejdsgang:

  • Pisk æg, sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps
  • Blend bananerne
  • Vend bagepulver og mel forsigtigt i dejen
  • Rør det afkølede smeltede smør forsigtigt i dejen
  • Vend til sidst de blendede bananer i
  • Bag banankagen i en smurt springform (24 cm) ved 180 grader i 40 minutter minutter
  • Lad den færdige banankage køle helt af, inden du overtrækker den med 100 g god lys eller mørk chokolade (Jeg har brugt Valrhonas Jivara – kan anbefales)

Tip! I stedet for at overtrække kagen med chokolade, kan du hakke chokoladen og røre den i dejen.

 

Kilde: http://cutecarbs.com/2013/01/den-bedste-banankage/