Ingredienser:
- 4 modne bananer
- 1 vaniljestang eller vaniljetwister
- 230 g sukker
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 4 æg
- 150 g smør
Arbejdsgang:
- Pisk æg, sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps
- Blend bananerne
- Vend bagepulver og mel forsigtigt i dejen
- Rør det afkølede smeltede smør forsigtigt i dejen
- Vend til sidst de blendede bananer i
- Bag banankagen i en smurt springform (24 cm) ved 180 grader i 40 minutter minutter
- Lad den færdige banankage køle helt af, inden du overtrækker den med 100 g god lys eller mørk chokolade (Jeg har brugt Valrhonas Jivara – kan anbefales)
Tip! I stedet for at overtrække kagen med chokolade, kan du hakke chokoladen og røre den i dejen.
Kilde: http://cutecarbs.com/2013/01/den-bedste-banankage/